Johanna

Koulutus

2010-2014 Savonia ammattikorkeakoulu tanssinopettajan ko

Oulun seudun ammattikorkeakoulu tanssinopettajan ko

 Laanilan lukio, ylioppilas

Valmistuin tanssinopettajaksi 2014 Savonia ammattikorkeakoulusta ja olen tehnyt opinnäytetyön arvosanalla 4 tekemällä Mikkelin teatteriin koreografian musikaaliin Risto Räppääjä ja pakastaja -Elvi . 

 Pääasiassa opetan nyky- ja jazztanssia. Opetan myös lastentanssia, katutanssia, showtanssia ja aikuisten liikunnallisia tanssitunteja sekä tankotanssia sekä rengastrapetsia.

Vahvuuteni on pitää meneviä nyky- ja jazztanssitunteja, joihin saan innostettua lukuisia tanssinharrastajia mukaan. Olen opettajana liikkeellisesti vaativa; haastan oppilaat aina vaikeampiin liikkeisiin ja yhdistelmiin, kehon hyvinvointia unohtamatta. Asenteeni ja katsomukseni kasvattajana, ohjaajana on ihmisläheinen, kannustava, ystävällinen ja päämäärätietoinen.

Tällä hetkellä olen töissä tanssinopettajana Mikkelissä ja Pieksämäellä; opetan eri lajeja, eritasoisia ja -ikäisiä 8-vuotiaista aikuisiin. Opetan nykytanssia, katutanssa, tankotanssia sekä rengastrapetsia. Olen myös kouluttautunut Pole Sports And Arts World Federation liiton tankotanssituomariksi ja oli kunnia tuomaroida Hämeenlinnassa POSA:n MM-kilpailuissa 2019. Mikkelissä opetan tankotanssia Yoga Studio Mikkelissä, katso tuntitarjonta www.YogaStudioMikkeli.fi

Olen myös vieraillut tanssia opettamassa useissa peruskouluissa  ympäri Savoa; vahvuuteni on tanssiin innostaminen. Koulut joissa olen vieraillut; Pertunmaan koulu, Kangasniemen koulut, Joroisten ylä-aste, Moision ala-aste, Päämajan koulu, Mäntyharjun koulu, Otavan koulu, Ihastjärven koulu, Varkaudessa; Luttilan ala-aste, Könöpellon koulu, Puurtilan koulu, Kuoppakankaan koulu, Hirvensalmen koulu, Lahnaniemen koulu, Koittilan koulu. 

Opetin vuonna 2018 Mikkelin kulttuuripalveluiden ja Itäisen tanssin aluekeskuksen mahdollistamassa kulttuuripolussa kaikille Mikkelin 7-luokkalaisille katutanssia.

 

Työt teatterissa

Mikkelin teatteri 2011, musiikkinäytelmä Risto Räppääjä ja pakastaja-Elvi, ohjaajana Katriina Honkanen ja toimin koreografina.

Kuopion uusi kesäteatteri 2011, näytelmä Olen suomalainen, Ohjaajana Kimmo Virtanen ja koreografi Johanna Keinänen. Toimin tanssivana avustajana.

Kuopion kaupungin teatteri 2011-2012, Katrina-musikaali, ohjaajana Lasse Lindeman ja koreografi Jouni Prittinen. Toimin tanssivana avustajana.

Kuopion uusi kesäteatteri 2012, Buona Sera Signorina. Ohjaajana Kimmo Virtanen ja koreografia Johanna Keinänen. Toimin tanssivana ja näyttelevänä avustajana.

Mikkelin teatteri, 2012, Rikkaan raukkaus. Ohjaajana Kari Paukkunen ja tein musiikkiosuuksiin koreografiat.

Mikkelin teatteri, 2013, Vaimoke. Ohjaajana Mika Nuojua ja toimin näyttelijänä, tanssijana sekä koreografina näytelmässä.

Oulun kaupunginteatteri 2014-2016 The Addams Family.   Ohjaajana Pertti Sveholm ja Koreografi Jouni Prittinen ja toimin tanssijana musikaalissa.

Mikkelin Revyyteatteri 2016, Herran kukkarossa, ohjaajana Tarja Pyhähuhta, koreografia Tuija Nikkilä ja Mikko Ahlgren. Tein myös koreografioita ja toimin näyttelijänä ja tanssijana.

Mikkelin Revyyteatteri 2017, Yö kuuluu meille, ohjaajana Mimmi Rantala, koreografia minun käsialaani ja toimin myös esiintyjänä.

Oulun Teatteri 2018-2019 Rakastunut Shakespeare, ohjaajana Tuomas Parkkinen, koreografia Annamari Kess. Toimin tanssijana ja näyttelijänä.

Kuva: Jyrki Suvimaa, Mainostoimisto Groteski
Yoga Studio Mikkeli
2018
Pieksämäen seutuopisto
2018-
Oulun teatteri
2014-2015,2018-2019
Tanssikoulu La Carmencita
2015 -
Järvi-Saimaan kansalaisopisto, Rantasalmi
2014-2015
Soisalo-opisto, Varkaus
syksy 2012 -
Suomen nuoriso-opiston näyttelijäntyön linja Mikkeli
2011- 2013
Hyvinvointikeskus Hytke, Kuopio
2011-2013
Etelä-Savon tanssiopisto, Mikkeli
2011-2015
Kuopion tanssiopisto
kevät 2011
Kuopion konservatorio
syksy 2010
Tanssikoulu Sulava, Oulu
2009-2010
Tanssikeskus Citydance, Oulu
2008-2010

 

Työt tanssijana

Olen tehnyt paljon tanssijan töitä Oulussa erilaisissa produktioissa useiden koreografien kanssa sekä ollut mukana esiintymässä lukuisissa erilaisissa tapahtumissa.

Savossa olen esiintynyt lukuisia kertoja Mikkelissä, Varkaudessa ja Kuopiossa.

Kuopiossa olen ollut mukana 2012-2013 tanssin aluekeskuksen rahoittamassa Jazzin`up ryhmässä, jonka koreografiasta vastaa Sirpa Möksy.

Olemme esiintyneet Kuopio tanssii ja soi festivaaleilla kesällä 2013 sekä Iisalmessa, Pieksämäellä, Tervossa, Tukholmassa, Prahassa sekä Shanghaissa. 

Tällä hetkelle esiinnyn soolokoregrafioilla erilaisissa tapahtumissa ja teen tanssijan sekä koreografin töitä tanssiryhmä Shapes of Saimaan kanssa.

Esiinnyn lähes viikottain soolokoreografioillani erilaisissa tapahtumissa ja juhlissa sekä teen myös promootio- ja juontokeikkoja tapahtumissa.

Olen myös aktiivinen vaikuttaja sosiaalisessa mediassa ja minulla on melkein 200k seuraajaa nuorten suosimassa lyhytvideo sovelluksessa TikTokissa. 

Johanna